Tomor Barbara

Gyermekkorom óta lenyűgöz a természet sokszínűsége és az emberi test nagyszerűsége. Biológusként végeztem az egyetemen, azonban hamar rá kellett jönnöm, hogy a labormunka nem nekem való. A mozgás, az egészségre nevelés azonban annál inkább. A tudományok iránti érdeklődésem és a folyamatos tanulás, fejlődés iránti vágyam töretlen, ezért rendszeresen (tovább)képzem magam. Legfőbb érdeklődési köreim: testtudat, tudatos mozgás, fasciális terápia. Sokféle sportot és fitness-irányzatot kipróbáltam, így gyakorlatok, mozgások és mozdulatok tárházával dolgozom. Edzéseim azonban nem csak a gyakorlatok kivitelezésében merülnek ki. Amikor valaki felkeres, megvizsgálom a csontjait, ízületeit, izmait, megfigyelem a testét és a mozgását és megkeresem a testében rejtőző lelket is. Minden szakmai tudásomat felhasználom az adott pillanatban az adott vendég igényeire szabva.

Célom az, hogy a mozgás örömforrás legyen (megszűnjön a fájdalom, jól érezze magát az ember a bőrében, büszke legyen a képességeire). Szeretném, hogy az edzésen olyan tudást és tapasztalatot vigyenek magukkal a vendégek, amit a hétköznapokban is tudnak használni: legyen szó a helyes testtartásról, nehéz tárgyak cipeléséről, egészséges étkezésről, pozitív önképről vagy stresszkezelésről.

Boross Barnabás

Egy orvos azért specializálódik a leggyakrabban, mert családi érintettség van egy bizonyos betegségben, amely a specializációhoz tartozik. Én azért választottam ezt a szakmát, mert az élet, bár rögös és megpróbáltató úton, de megmutatta, hogy a mozgásnak, testtartásnak hatalmas szerepe van az életünkben! 13 éves koromtól kezdve a Crohn-betegség folyamatosan arra tanított, hogy ne hagyjam felülkerekedni a testemen, hanem én uraljam és irányítsam a betegségemet. Ehhez a legjobb eszköz a rendszeres mozgás volt, de később magamon tapasztaltam, bár mozgok, de ha a testtartásom nem megfelelő, a belső szerveim elégtelenül működnek, ez pedig a Crohn-betegséggel vegyítve nem jó.

Ezzel párhuzamosan ugyanezt vettem észre másokon is:

Az iskolás korú gyerekek többet ülnek, mint egy felnőtt a munkahelyén, a felnőttek pedig a családfenntartásért mindent beáldoznak, még a saját testi épségüket is! Ezért én azt szeretném, hogy a hozzám betérő emberek egy megújult testtel, jobb testtartással és könnyedebb mozgással mennének haza minden alkalommal.

My Story

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way. I am a time served and qualified teaching professional, and I‘m ready now to help.I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

masters-degree
6x-best-seller
my-story-tutor-photo