Egyénre szabott masszázsterápia

A mozgásszegény és ülő életmód miatt kialakult helytelen testtartás, gyenge törzsizomzat, csökkent mozgástartomány számos mozgásszervi panasz oka lehet.  A mozgáshiány miatt gyenge nyak- és hátizomzat tartja az órákon át előrehajló fejet; így az izmok túlfáradnak, fájdalmassá, feszessé válnak. A feszesség, görcsösség, rontja az izomzat vérellátását, az így keletkező oxigénhiány tovább fokozza a fájdalmat és az izmok görcsösségét. A rossz tartás következtében terheljük gerincünket, nyakunkat. A nem megfelelő mozgás, túlterhelés vagy éppen túlzott tehermentesítés szintén okozhat mozgásszervi problémákat.

Egyénre szabott mozgásterápia a svédmasszázs simító, gyúró, dörzsölő, ütögető és rezegtető fogásait használja, oly módon, hogy igazodjon a vendég aktuális testi-lelki, egészségi állapotához.

A masszázs során egyszerre tapasztalhatja meg a svédmasszázs frissítő és relaxáló, a gyógymasszázs regeneráló hatását, mindezt sablonoktól mentesen, egyénre szabva!

A masszázs élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja az izmokat. Közvetlen hatásaként csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul. Segítségével növelhető a teljesítőképesség és a koncentráló képesség. Fájdalomcsillapító és regeneráló hatású. A fokozott vérkeringés javítja a bőr állapotát és a méreganyagok eltávolítását. Nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékony stresszoldó, illetve nyugtató hatással is bír. Biztosítja az általános jó közérzetet.

Bejelentkezés