Az SMR henger, masszázshenger segítségével javíthatod a sportteljesítményed vagy csökkentheted a panaszaidat. Ehhez azonban a henger csak egy szükséges eszköz, ami nem elég a sikerhez. Ezt bizonyítja az is, hogy sokan mégis csalódnak, és dobnak ki az ablakon több ezer forintot. Az SMR Tanfolyamon olyan ismereteket sajátíthatsz el, amellyel biztonságosan és eredményesen tudod majd használni a hengered.

Az SMR henger szakszerű használatával növelheted az ízületek mozgástartományát, eltüntetheted a narancsbőrt, csökkentheted a stresszhatásokat, mérsékelheted az izomlázad és izomfájdalmakat, megtámogathatod a sérülések utáni rehabilitációt, vagy könnyebben kipihenheted magad egy kemény edzés vagy egy nehéz nap után.

Ezen a tanfolyamon bevezetünk a mozgás anatómiai alapjaiba, elsajátíthatod a kezdő és haladó hengerezési technikákat, bemutatunk új eszközöket, amelyekkel célirányosan tudod lazítani izmaidat, és ha szükséges, egyénre szabott tanácsokkal is ellátunk. Tanuld meg az SMR henger és más masszázseszközök szakszerű használatát, hogy javíthass a sportteljesítményeden, vagy csökkenteni tudd a panaszaidat!

smr_eszkozok

A tanfolyam ára 16.000 Ft, amely tartalmaz egy masszázshengert és egy otthon használható jegyzetet is.
Természetesen a tanfolyam minden érdeklődő számára nyitott.

A következő tanfolyam időpontja: 2018. április 21. 9:00-12:00