Masszázs

Mozgásos szolgáltatásaink mellé ajánljuk kiegészítésként masszázs szolgáltatásainkat is.

Az általunk kínált masszázs típusok segítenek az egészségmegőrzésben, mozgásszervi panaszok megelőzésében, esetleg már kialakult problémák enyhítésében.

Mozgásműhelyben az alábbi masszázs típusok elérhetőek:

  • Egyéni masszázsterápia a svédmasszázs simító, gyúró, dörzsölő, ütögető és rezegtető fogásait használja, oly módon, hogy igazodjon a vendég aktuális testi-lelki, egészségi állapotához.
  • Dorn terápia és Breuss masszázs speciális gerincmanuálterápia, amely a csigolyák körüli blokkok oldásával majd az azt követő porckorong masszázzsal segíti gerincünk egészségének védelmét.
  • A triggerpont terápia a kisugárzó mozgásszervi fájdalmak csökkentésére és megszüntetésére kifejlesztett speciális technika
  • A Shiatsu masszázs során alapvetően az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik.

 

Amennyiben nem tudja, hogy az Ön számára melyik a legmegfelelőbb masszázstípus, jelentkezzen be egy konzultációra, ahol felmérjük jelenlegi egészségi és mozgásszervi állapotát, és ennek megfelelően tudunk Önnek személyre szabott tanácsokat adni, mozgás- és masszázsterápiás csomagot ajánlani.

 

Bejelentkezés