Shiatsu masszázs

A shiatsu masszázs hagyományos japán gyógyítási technika, amely a kínai orvoslás alapelveire és holisztikus szemléletére épül, és az emberi test energetikai rendszerét elsősorban érintéssel befolyásolja.

Minden shiatsu kezelés egy rövid beszélgetéssel kezdődik, mely információt ad a terapeuta számára a vendég pillanatnyi fizikai és lelki állapotáról. Erre azért van szükség, mert minden alkalommal egyedi, az aktuális igényekhez igazodó terápiát végzünk, így a shiatsu minden alkalommal új élményt nyújt.

A masszázs során alapvetően az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik. A megfelelő helyeken alkalmazott ujjnyomás a betegségek, tünetek kialakulásához vezető okokat igyekszik megszüntetni. A shiatsu masszázs számos, a nyugati orvoslásban is használt manuálterápiás technikát (például kranioszakrális terápia, oszteopáthia) alkalmaz.

Fizikai szinten egészen gyengéd, de hatékony eljárásokkal rendezi a csigolyák helyzetét, lazítja az izmokat és kiegyensúlyozza a fasciákat. A meridiánok kezelésével megszünteti az energiaáramlás zavarait. Az egész test harmonizálásával pedig ellazítja az idegrendszert és megnyugtatja az elmét. A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként tekinti, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák mély, belső változásokat is hozhatnak.

A masszázs földre terített matracon, ruhában történik. Célszerű a kényelmes, laza nadrág, hosszú ujjú póló vagy pulóver és zokni viselése.

A kezelés időtartama: 90 perc
Ára: 8000ft

 

Testi, lelki fáradság kínozza?

Gyakran küzd álmatlansággal, emiatt kimerült, erőtlen?

Esetleg fejfájás, migrén, hát-, derék-, nyakfájás, allergia, vagy ízületi-, emésztési probléma keseríti meg a mindennapjait?

Ismerje meg a Shiatsu terápiát!

 

BEJELENTKEZÉS