Medical Fitness Program

A rossz testtartás életmódunk következménye, az ülő életmód, a táskánk egy oldalon cipelése, a berögzült rossz mozgásminták mind hozzájárulnak ahhoz, hogy testünkben deformitások keletkezzenek. A tartós, sokszor egyoldalú terhelés megváltoztatja az izomegyensúlyt, így egyes izmok túlfeszülnek, míg mások túlnyúlnak, mely hatással van az ízületekre is. Ez olyan elváltozásokhoz és degenerációhoz vezethet, mint gyulladás, kopás és egyéb problémák. A rossz testtartás következményei lehetnek az izomfájdalmak, ízületi és belső szervi panaszok, de akár a fejfájás és a rossz közérzet is. Medical Fitness szolgáltatásunk segítségével a már meglévő fájdalmak és panaszok csökkenthetők vagy akár megszüntethetők.

A Programban  a résztvevőkről teljeskörű testtartás- és mozgáselemzést készítünk, amely során elemezzük a gerinc görbületeit, tartáshibákat, a végtagok tengelyeltéréseit, a hosszkülönbségeket, a medence billenését, a vállöv vagy a fej tartásának aszimmetriáit. Emellett megfigyeljük a teljes testet statikus és dinamikus helyzetben, a bőr, a kötőszövet elváltozásait, szimmetriákat és aszimmetriákat, ízületi mozgásokat, a légzést… stb.

Célunk, hogy egy olyan komplex, átfogó képet kapjunk, melynek segítségével hatékony korrekciós tervet készíthetünk, és ezáltal javuljon a testtartás, mozgás, csökkenjenek az ízületi panaszok és jobb legyen az általános közérzet.

A Program során személyre szabott testtartásjavító torna mellett a probléma összetettségétől függően számos kiegészítő kezelést alkalmazunk.

Jelentkezzen Medical Fitness Programunkra, hogy mozgásszervi panaszai megszűnjenek és élvezhesse az aktív, mozgásban gazdag életet!