Észrevetted, hogy manapság mindenki fogyni akar, valamilyen népszerű diétát próbál ki? Vagy éppen versenyre készül és folyamatosan önmagát vagy a versenytársait győzi le? Folyamatos megfelelni akarás, folyamatos verseny az életünk. Nem csak a munkában, iskolában, hanem a mindennapokban, a szabadidőnkben is ezt keressük. És közben panaszkodunk, hogy stresszes az életünk…

Mi lenne, ha saját célokat keresnénk? Ha nem folyamatosan a mérleg számlapját vizslatnánk, hogy mikor csökkennek már azok a fránya számok, hanem egyszerűen csak elkezdenénk élvezni az életünket és olyan dolgokat csinálnánk, ahol azt érezzük, hogy jó ebben a testben élni? Mi lenne, ha úgy ennénk, ahogy azt a szervezetünk kívánja? Tudatosan, de bűntudat nélkül. Mi lenne, ha nem állandóan a jó teljesítményre hajtanánk, és nem jobbak akarnánk lenni másoknál, vagy önmagunknál, hanem elégedettek lennénk magunkkal, és elfogadnánk azt akik vagyunk, úgy, ahogy vagyunk?

Azt mondod, akkor nem fogunk fejlődni, és ugyanabban a mocsárban tespedünk majd évekig? Ameddig nem fogadjuk el a tökéletlenségeinket, addig nem tudunk fejlődni sem. Amíg nem látjuk a hibáinkat és nem fogadjuk el azok létezését, addig kijavítani sem tudjuk őket. Ha magasztos célokat tűzünk ki, azok mennyire valóban a mieink? Mennyire szolgálja a mi fejlődésünket és mennyire akarunk vele megfelelni egy elvárásnak?

Tényleg le akarsz fogyni vagy csak szeretnéd jobban érezni magad a testedben? Meg akarod nyerni a versenyt, vagy elismerést szeretnél a teljesítményedért? Tényleg salátát szeretnél enni vagy csak bűntudat nélkül ennél?
Vonatkoztass el a külvilágtól, csak figyelj befele, a válasz már megszületett benned.

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts