Szolgáltatásaink

Mobilitásfejlesztés

A mobilitásfejlesztés több mint egyszerű nyújtás. Segít ott is erősnek lenni, ahol már lehetetlennek tűnik. Az ízületek mozgástartományának kitágításával, a hajlékonyság növelésével azonban nem csak a testedzés lesz hatékonyabb és biztonságosabb, hanem a mindennapi élet is könnyebb, élhetőbb.

Sportrehabilitáció

Ha megsérültél vagy életmódból fakadó mozgásszervi problémák nehezítik mindennapjaidat, akkor célzott gyakorlatokkal és egyéb kiegészítő kezelésekkel segítjük, hogy mielőbb visszanyerd a mozgás szabadságát és a fájdalommentes sportolás örömét.

Funkcionális erősítés

Személyi edzés azoknak, akik valóban erősek akarnak lenni. Minimális eszközhasználattal tesszük próbára és fejlesztjük a testet a legmélyebb izmoktól a legkisebbekig, olyan feladatok gyakorlásával, amelyek egyszerre fejlesztik a koordinációt, a törzserőt, és amelyek biztosan próbára tesznek. A fejlődés gyors és garantált. Ha unod a súlyzóemelgetést, itt az ideje a szemléletváltásnak!

Manuális terápia

Kézzel végzett terápiás fogások segítségével lazítjuk az izomzatot, oldjuk az ízületek merevségét, helyreállítjuk a gerinc, a végtagok és a belső szervek természetes mozgását és funkcióját. Minden esetben az embert egy egységként kezeljük és célunk a problémák okának felkutatása és megoldása.

Online coaching

100%-ban személyre szabott, a TE céljaidhoz, igényeidhez és lehetőségeidhez igazított edzésterv segítségével és a folyamatos edzői visszajelzések és iránymutatások alapján önállóan, de mégis szakmai felügyelet mellett tudsz edzeni, fejlődni.