Home

Mozgás
műhely

Holisztikus szemléletű manuálterápiával segítünk a mozgásszervi panaszok megelőzésében, terápiájában, illetve felkészítjük a testet a funkcionális mozgásra.

Rólunk

Mozgás

műhely

Holisztikus szemléletű manuálterápiával segítünk a mozgásszervi panaszok megelőzésében, terápiájában, illetve felkészítjük a testet a funkcionális mozgásra.

Rólunk

Preventív szemlélet

Célunk a mozgásszervi panaszok megelőzése és kezelése, sportsérülések kockázatának csökkentése a testtartás- és mozgásminőség javításán keresztül

Privát légkör

Mozgásterápiáink során kizárólag egyetlen vendég problémáira fókuszálunk és személyre szabott mozgásos- és manuális kezelési terv szerint haladunk

Folyamatosan fejlődünk

Rendszeresen járunk továbbképzésekre, hogy a lépést tartsunk a legújabb kutatási eredményeket felhasználó pre- és rehabilitációs trendekkel

Miben segíthetünk?

Prioritásunk a meglévő fájdalom megszűntetése, asszimetria és egyéb tartásproblémák javítása illetve a diszfunkcionális mozgásminták korrigálása. Sokan úgy kezdenek bele az életmódváltásba, hogy nem veszik figyelembe tartás- és mozgáshibáikat, eltekintenek a már meglévő enyhe fájdalmaktól, ezzel növelve a meglévő asszimetriákat és vele együtt a sérülés kockázatát és be nem tartva a fokozatosság elvét túlterhelik magukat.

A testtartás javításán és mozgáskorrekción, illetve a meglévő mozgásszervi panaszok kezelésén kívül, célunk az, hogy használható tudást adjunk át vendégeinknek, amely során megtanulják saját testüket biztonságosan használni.

Tudjon meg többet rólunk

Rólunk mondták

A Medical Fitness programban résztvevők véleménye

Szakmailag és emberileg is inspirál, minden edzés a testi felfrissülésen túl a lelki nyugalmat és stabilitást is megadja!

Ceglédi Anna, Személyre szabott mozgásterápia

Szakmailag és felszereltség tekintetében is maximális!

Dinnyés Kató, Medical Fitness Program

Többéves sportsérülésem kezelésével kapcsolatban végre egy olyan helyet találtam, ahol valóban segítséget tudnak nyújtani.

Dr. Ifkovics István

Sziasztok,
még a Mozgásműhely létrejötte előtt ismerkedtem meg Barnával, az első közös személyi edzés alkalmával. Már az első alkalommal tudatosult bennem, hogy ez más, mint bármilyen edzés, amit eddig csináltam. Bár azért kezdtem el, mert mozogni szerettem volna, de rájöttem, hogy ez annál jóval több! Nagyon tetszett, ezért egyértelmű volt, hogy jöttem tovább a Mozgásműhelybe!
Amit tudok, hogy ez egy olyan edzés, amit az a kifejezés, hogy “személyi edzés” nem fed le teljesen. Itt inkább személyre szabott, interaktív mozgásról beszélhetünk! Amikor fáj a derekam, akkor annak javítása a cél. Ha fogyni szeretnék, akkor az. Ha rossz kedvem van, akkor felvidít, ha jó kedvem van, akkor megdolgoztat!
Ezért járok, amikor csak tudok és nagyon hiányzik, amikor kimarad!
Csak vágj bele!
Mindenkinek jó edzést kívánok!

Behan Gábor, Your Content Goes Here